Skip to content
Praktijk voor eerstelijns psychologische hulp

TEAM
PSIconsult Zaandam

Psiconsult is een samenwerking van ervaren en gemotiveerde psychologen, die in het BIG-register als GZ-psycholoog zijn geregistreerd. Met deze registratie kunnen wij jaarlijks met alle zorgverzekeraars contracten afsluiten om kwalitatief goede eerstelijns psychologische zorg aan te bieden aan een grote groep cliënten.

RENE-HEIJT

GZ psycholoog/Eerstelijnspsycholoog NIP

Rene Heijt

Rene is sinds begin 2011 de eigenaar van Psiconsult. Onder zijn leiding is de praktijk snel groeiend naar een brede praktijk met veel verschillende behandelmethoden. Rene is als psycholoog gespecialiseerd in relatietherapie, traumaverwerking en verslavingsproblematiek. Zijn ervaring deed hij onder meer op in het VU-ziekenhuis en het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam, Praktijk Heijt en Van Hattum en ProMind te Alkmaar.
Rene is aangesloten bij de LVVP en NVGZP.

Lieke-Peters

Psycholoog NIP

Lieke Peters

Lieke heeft haar opleiding Klinische Psychologie gevolgd aan de Universiteit Utrecht, welke zij in 2006 heeft afgerond. In de jaren erna heeft zij bij GGZ instelling BigMove Institute veel ervaring opgedaan in de behandeling van volwassenen met uiteenlopende complexe problematiek en heeft zij zich verder gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR), Cognitieve Gedragstherapie en Schematherapie. In haar behandeling werkt zij vooral vanuit een cognitief gedragstherapeutisch, waarbij de verbinding met de cliënt centraal staat

Ruby-Siebers

GZ psycholoog

Ruby Siebers

Ruby versterkt het Psi-consult team sinds 2013. Ruby behandelt alle typen klachten genoemd onder het tabblad Behandeling en is gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR), relatietherapie (EFT), psychosomatische klachten en zelfbeeldproblematiek. Ruby werkt resultaatgericht vanuit een voornamelijk cognitief gedragstherapeutisch kader en gebruikt daarbij principes uit de schematherapie. Een optimale therapeutische relatie staat voor haar daarbij centraal. Het is haar drijfveer om mensen van hun klachten af te helpen zodat ze zich weer zelfverzekerd en weerbaar kunnen voelen. Ruby is aangesloten bij de NVGZP. Zie ook www.sieberspsychologie.nl.

Anouk-Hage

GZ-psycholoog

Anouk Hage

Anouk is breed opgeleid (klinische psychologie, neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, EMDR) en loopt al flink wat jaren mee in de eerste lijn. Daarnaast heeft zij ervaring met zwaardere problematiek, groepstherapie en (neuro-)psychologisch en persoonlijkheidsonderzoek. Anouk is sinds 2012 verbonden aan Psiconsult, waar zij zich in toenemende mate toelegt op de ondersteuning van jeugd en jongeren.
Anouk is aangesloten bij de NVGZP.

Yvonne-de-groot

GZ-psycholoog

Yvonne de Groot

Yvonne is in 1990 afgestudeerd als psycholoog in de hoofdrichtingen Klinische Psychologie en Cultuur- en Godsdienstpsychologie. Aansluitend heeft zij als psychologe gewerkt op de PAAZ en DB van een algemeen ziekenhuis in Nijmegen; in de vrouwenhulpverlening en in de verslavingszorg. Daarna is zij als zelfstandig psycholoog werkzaam geweest bij diverse eerstelijnspraktijken en versterkt zij sinds 2014 het Team van Psiconsult. Yvonne werkt met Cognitieve Gedragstherapie en bij voorkeur met ACT. Zij is gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR), schematherapie en in Mindfulness .Om zich verder in de Mindfulness te scholen is zij in het najaar van 2011 begonnen met een verdiepingsopleiding Boeddhistische psychologie in de traditie van Thich Nhat Hanh.
Yvonne is aangesloten bij het NIP.

Sandra-Suverkropp

Secretaresse

Sandra Süverkropp

Sandra Süverkropp is sinds 2013 werkzaam binnen het team van Psiconsult als secretaresse. Van maandag tot en met vrijdag is zij van 9:00 tot 12:00 het aanspreekpunt voor de cliënten en de psychologen. Zij zorgt voor de aanname van cliënten en voert administratieve- en ondersteunende taken uit. Zij is de verbindende factor tussen de cliënten en de psychologen. 

Scroll To Top