NIEUWS
PSIconsult Zaandam

Het zorgprestatiemodel: wat verandert er voor patiënten?

Op 1 januari 2022 gaat er iets veranderen in de ggz. Het zorgprestatiemodel wordt ingevoerd. Ook voor u als patiënt heeft dat gevolgen, onder andere voor uw eigen risico. Welke gevolgen het nieuwe model heeft, leest u op deze pagina. De webpagina is nog in ontwikkeling en wordt in de komende periode aangevuld.

https://lvvp.info/voor-clienten/zorgprestatiemodel-wat-verandert-voor-patienten/

https://www.zorgprestatiemodel.nl/shared/content/uploads/2021/11/Patientfolder-zorgprestatiemodel-digitale-versie.pdf

 

Corona COVID 19 Nieuws december 2021

Ook in deze moeilijke periode staan wij uiteraard voor u klaar. U kunt zich dan ook per mail, telefoon of via de website aanmelden voor een behandeling.

In aansluiting op het overheidsbeleid en het groeiende aantal gevaccineerden zijn wij geleidelijk aan weer meer face to face contacten aan het aanbieden. Omdat beeldbellen voor veel mensen ook een prettige manier is gebleken zullen we dat in overleg, waar mogelijk of wenselijk, ook blijven aanbieden.

Ivm de aangescherpte maatregelen van 12-11-2021 vragen wij u weer om een mondkapje te dragen in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals gang en wachtkamer.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Ons secretariaat blijft zoals gewoonlijk geopend en bereikbaar van 09:00 tot 12:00. Daarna kunt u berichten inspreken die regelmatig worden teruggeluisterd, of een mail sturen.

 

EMDR
Steeds meer cliënten weten Psiconsult te vinden voor een EMDR behandeling. Deze behandeling is gericht op het verwerken van nare, ingrijpende gebeurtenissen en ervaringen. EMDR combineert reguliere therapeutische technieken met ritmische stimulatie van de hersenen, bijvoorbeeld d.m.v. oogbewegingen. Hierdoor wordt de verwerking van nare ervaringen bespoedigd. De behandeling is uitgebreid onderzocht en is bewezen effectief.